HR & Innovation; two days course in Oslo

We are truly excitied to announce our latest partnership; HR Norway.

This may we start the groundbreaking program, “HR’s responsibility for making innovation happen”.

Research shows succesful innovation is very much an organizational process, rather than “just creative people”. Our model shows successful innovation requires, “People, Culture and Processes”. These three enabling factors are all a part of HR’s strategic responsibility. Yet, few HR-departments have a clear idea of how or even why they can make innovation happen.

Join us for the first ever two days course “HR’s responsibility for making innovation happen”, Oslo May 2nd – 3rd, 2013.

Program details (In Norwegian)

HRs ansvar for å skape innovasjon: Slik bygger du en innovativ virksomhet

Dato: 2.-3. mai
Tid: 09:00-16:00
Sted: HR Norges lokaler, Jernbanetorget 2
Påmelding innen: 18. april

Trykk her for påmelding

80 % av spurte ledere ønsker mer innovasjon. Til tross for dette har kun de færreste bedrifter en definert innovasjonsstrategi. Ledere og bedrifter mangler verktøyene. HR-avdelinger verden over famler i dag for å finne de riktige menneskene, de riktige verktøyene og bygge den riktige kulturen for innovasjon.

For å skape en innovativ bedrift kreves både de riktige menneskene, den riktige kulturen og de riktige prosessene; og alt dette kan HR stå i spissen for.

Bedrifters levetid blir stadig kortere. Nye, eksperimentelle forretningsmodeller blir stadig vanligere. Finn.no, Moods of Norway, Norwegian, Spotify og Nespresso er eksempler på modige, innovative bedrifter som har lykkes. Men hvordan kan du bidra til å bygge en mer innovativ bedrift?

HR avdelingen spiller en avgjørende rolle for å utvikle en innovativ bedrift. Men mange HR ledere mangler verktøyene. Historisk har man ikke lagt vekt på HRs ansvar for å drive innovasjon. Dette har tilhørt Forskning og Utvikling og forretningsutviklingsmiljøet; ikke lenger. Rikelig med forskning og cases viser at HR både kan og bør spille en sentral og strategisk rolle.

Kurset tar deg med på en fengende reise i innovasjon og implikasjoner for HR. Det vil gi utfordrende perspektiver på hvordan du kan trene innovative ledere og bygge en kultur for innovasjon og nytenkning. Du vil også få din egen innovasjonsprofil og coaching på hvordan du kan utvikle deg som en innovativ leder.

Målgruppe
Dette kurset vil passe for HR-Direktører, HR-ledere og HR-avdelinger av alle størrelser.
Også Administrerende direktører, unge talent og ledere for øvrig vil ha stort utbytte av kurset. Kurset passer både private, offentlige og kommunale virksomheter.

Målsetting
Kurset skal bidra til å gjøre deg i stand til å begynne arbeidet med å bygge en mer nytenkende og innovativ bedrift. Du vil lære å utvikle deg selv og din innovasjonskompetanse. Du vil lære hvordan rekruttere og utvikle mer innovative ledere og du vil lære å bygge kultur og prosesser for innovasjon i egen bedrift. Alle deltakerne vil få et omfattende verktøysett for å begynne arbeidet med.

Kursinnhold
• Hva er innovasjon?
• Hvorfor all innovasjon begynner i ditt hode
• Alle er innovative, vi må bare lære hvordan
• Strategisk innovasjon: innovasjon i det store bildet
• Innovasjon og HRs rolle
• Et strategisk utviklingsverktøy
• Din innovasjonsprofil: utvikling av deg
• Innovasjonskultur: måleverktøy og utvikling
• Innovasjon: alles ansvar. Lær hvordan
• Overføring til egen bedrift: første tre skritt…

Kursholder
Kurset arrangeres i samarbeid med Christian Rangen og Elisabeth Øvstebø, fra Engage // Innovate AS

Rangen og Øvstebø arbeider med Skandinaviske ledergrupper på strategi, innovasjon og ledelse. Ved Handelshøyskolen BI har Christian undervist 13 ulike fag. I dag jobber de med bedrifter som Statoil, SR-Bank, Halliburton, NorDan, GDF Suez for å utvikle mer innovative ledere og mer innovative strategier. Deres foredrag er blant annet på World Innovation Convention, Cannes og Front End of Innovation, København.

Kursavgift
Kr 6600,- for medlemmer i HR Norge, Kr 9200,- for ikke-medlemmer

Kontaktperson
Mariann Garshol, tlf.: 22 11 11 22, e-post: hrnorge@hrnorge.no

HR & Innovation; two days course in Oslo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s